Over ons

Kiekiek Friends

 

Sinds januari 2006 ben ik de trotse eigenaresse van baby- en kinderwinkel Kiekiek Friends in Berkel en Rodenrijs. Mijn liefde voor mode, kleding en kinderen waren de voornaamste ingrediënten voor de start van mijn eigen winkel. En inmiddels werk ik al 17 jaar met veel plezier in mijn prachtige, kleurrijke zaak!

 

Compleet en uniek

In de winkel kunnen (groot)ouders met hun (klein)kinderen terecht voor de mooiste kinderkleding van maat 44 tot en met 152, maar ook voor accessoires, kraamcadeautjes, pyjama’s, bikini’s en rugzakjes. En hoe gaaf zijn de regenlaarsjes van Mikk line en eerste loopschoentjes van Shoesme! Er is werkelijk van alles te vinden. Alle kinderen kunnen compleet aangekleed de deur uitrennen. En dát is nou net wat mijn winkel uniek maakt.

 

Verschillende stijlen

In de rekken hangt onder andere kleding van Kiestone, Vingino X Messi, Z8, Your wishes en Nono en dat is nog maar een greep uit de gehele collectie. Er zijn verschillende stijlen en er is voor ieder wat wils. Z8 staat bekend om haar zachte stofjes en fijne bewegingsruimte en de sterke kniestukken bij de jeans van Dutch Dream Denim zijn ideaal voor de ravottende jongens. Wil je net even iets anders, dan is Kiestone/Kiezeltje, Jubel, Feetje of Sturdy iets voor jou!

 

Double S

Is je (klein)kind alweer zo hard gegroeid en past hij of zij niet meer in maat 152? Of heb je kinderen in verschillende maten? Geen probleem! Mijn zus, Manon Scholman, eigenaresse van de trendy tienerstore Double S, helpt je graag verder in de winkel ‘next door’.

Bij Double S heb je hippe tienerkleding van maat 140 tot en met 188. Tussen onze winkels is er kleine doorgang, maar ook kunnen klanten via de voorzijde naar binnen.

Wij hebben dezelfde passie en staan voor service, kwaliteit en eerlijk advies.

 

Winkel, webshop en social media

Ervaar het zelf en loop eens bij ons binnen, kijk op de webshop en houd social media in de gaten. Op Facebook en Instagram posten wij regelmatig nieuwe items. Ook kun je in deze tijd coronaproof shoppen, onder andere via facetime of personal shopping. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

 

Lieve groet,

Chantal Straver

 

www.kiekiekfriends.nl

www.doubles.nu